"Maranéhanana man", pinter

mangga teu runtah waktu anjeun, sanes milik atawa hormat

"Maranéhanana man", pinter, jenis, miara real man jeung hiji mahiwal rasa humor jeung temperament, bener mikanyaah pamajikananaKuring teu nanyakeun Petualangan senang, jadi "metot" anu kuat. Tenang, nyukupan, resep gaul, jeung rasa humor, mah kawas ka teu alus, kuring ngahargaan jujur, muka jalma.

Pikeun silaturahim, lila-istilah komunikasi

Teu perenahna jeung dengki. I love leumpang. I love lalampahan ka alam. Abdi bogoh ka sato. Kuring masih kénéh digawé. Tinggal permanén di Kiev Ukraina di Munich kahirupan sawawa putri. Urang mindeng datang di, tapi kuring hirup nyalira, abdi bogoh ka Munich jeung anak suburbs. Kuring hayang papanggih a man tanpa ngarugikeun a watek, oge, meureun hal leutik, contona, udud. Eta sadaya anu dimimitian jeung komunikasi, lamun komunikasi anu metot, eta kabentuk ku hiji jalma sacara silaturahim pikeun jiwa, lamun silaturahim téh pikaresepeun, jalma closeness ka awak mucunghul, Lamun closeness brings karapihan jeung kapuasan of parasaan datang ka hiji jalma pikeun hirup. Kuring rek indit sadaya jalan papanggih jeung jalma nu keur hirup. Anjeun aya dina hiji loka dating di Munich. Di dieu anjeun bisa lalajo akun anjeun pikeun free tanpa pendaftaran sareng di akun pribadi anjeun urang ngalamun ti Munchen. Sanggeus ngadaptar, nu diperlukeun sababaraha menit, anjeun bisa meunangkeun aksés ka komunikasi jeung jalma anu hirup di kota gedé lianna ogé. Dulur anu hayang papanggih, manggihan asih, manggihan mate jiwa, meunang kawin atawa meunang nikah di kota Munchen, eta pelesir ka bersantai.